graphicanews

Εκδηλώσεις

ΕΒΓΕ 2018

την 19 Απριλίου, 2018

Τα βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης ΕΒΓΕ, που διοργανώνει το περιοδικό +Design, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ και 17 χρόνια τα ΕΒΓΕ συγκεντρώνουν, καταγράφουν, αποτιμούν και προβάλλουν την ελληνική παραγωγή του χώρου της οπτικής επικοινωνίας, εντός κι εκτός των συνόρων.

EBGE 2017Φέτος, εκτός από την καθιερωμένη τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Απριλίου στην κεντρική σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, στο πρόγραμμα προστίθεται και μία έκθεση με τα έργα των νικητών, η οποία θα έχει διάρκεια μίας εβδομάδας και θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Ρομάντσου (Αναξαγόρα 3, Αθήνα).

Κάθε χρόνο, η τελετή απονομής, η μεγαλύτερη γιορτή του χώρου της οπτικής επικοινωνίας, προσελκύει εκατοντάδες ανθρώπους των καλύτερων δημιουργικών γραφείων της Ελλάδας, αλλά και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, της πολιτικής, των τεχνών και του πνεύματος, οι οποίοι συγκεντρώνονται για να τιμήσουν τις αρτιότερες δουλειές και τους δημιουργούς τους.

Φέτος, οι βραβευμένες συμμετοχές επελέγησαν από ένα σύνολο 1250 περίπου έργων βάσει της δημιουργικής τους πρωτοτυπίας, της επίτευξης του στόχου επικοινωνίας τους και της σχεδιαστικής και τυπογραφικής τους αρτιότητας από τρεις κριτικές επιτροπές 19 καταξιωμένων επαγγελματιών του χώρου του design.
Παρουσιαστής της φετινής τελετής θα είναι ο stand-up comedian και γραφίστας Πάρις Ρούπος.

Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες: ebge.gr και στο 2109523617